Galda de Jos- Cetea- Geoagiu de Sus-Mănăstirea Râmeţ- Cabana Râmeţ- Tecşeşti- Poiana Gălzii- Galda de Jos

Pagină

Nu puteam să stăm în casă pe aşa vreme frumoasă, aşa că dăm o tură cu bicicletele cu toate că e cam cald afară!

La primele ore ale dimineţii pornim către Cetea. Ajunşi aici după ce trecem de şcoală facem dreapta şi urcăm sus pe deal.

către Cetea….

DSCF4392

Sus pe deal la o răscruce de drumuri vom face stânga, de aici priveliştea este superbă, o parte a satului, Piatra Cetii, Cheile Cetii……….ne fac să facem o pauză pentru a le admira!

dscf43942

Pornim din nou la drum şi în scurt timp ajungem lângă o livadă, unde nu ne putem abţine şi ne „servim” cu câteva prune 😀 După ce trecem de aceasta drumul coboară abrupt spre dreapta, în unele locuri suntem nevoiţi să coborâm de pe biciclete.

către Geoagiu ……

DSCF4407   DSCF4404

Ajungem la primele case, trecem o punte şi dăm în drumul principal chiar în centrul satului. De aici facem stânga către Mănăstirea Râmeţ. Cu câţiva kilometri înainte de mănăstire Adi face pană :D.  Oprim umflăm rapid roata şi pornim „îm trombă” către mănăstire, urmând ca acolo să ne ocupăm de pană.

Mănăstirea Râmeţ…..

DSCF4415   DSCF4413

Aici ne retregem la umbră si rezolvăm pana. Stăm 5 minute şi ascultăm slujba care se aude la boxe şi pornim către Cabana Râmeţ. La cabană facem o pauză de masă, bem un suc…..

DSCF4422 DSCF4418

DSCF4420

De aici vom urma marcajul cruce galbenă care ne poartă pe drumul către Cheile Râmeţului, apoi după ce trecem de pârâul Cuţitelor marcajul urcă în stânga prin pădure. Aici mai mult cărăm noi bicicletele, decât ele pe noi :D. Norocul nostru că este umbră!

DSCF4427   DSCF4425

După aproape 2 or de cărat bicicletele………..he, he …..Tecşeşti……..:D Ce privelişte!!!!!!!

DSCF4436   dscf44342

Spre ghinionul  nostru Adi constată că are din nou pană! Nu este ceva grav, aerul iese foarte uşor, aşa că umflăm roata şi o luăm la vale. Atenţie!!!!!!!!!! marcajul coboară drept în jos, nu faceţi ca noi…………am luat-o pe drumul din dreapta, însă la final am ajuns în drumul care coboară la Poiana Gălzii. Aici lăsăm gravitaţia să-şi facă treaba şi pornim în viteză ……..pe drum mai oprim de vreo 2 ori pentrua umfla roata……..ca de obicei nişte câini ne fac „probleme”, dar în final ajungem cu bine acasă!

Album:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s